Seuravalmennus

Vuoden 2014 ohjelma, valmentajat ja ryhmäkalenteri julkaistaan helmikuussa.

--------------

EPS seuravalmennus 2013

Optimistijolla 6-15 vuotiaat:

Neljä eri tasoryhmää mahdollistavat jokaiselle oman taitojen ja tavotteiden mukaisen harjoittelun :

Merileijonat, vihreä taso:

Tämä ryhmä sopii kaikille purjehdustaipaleen alkupuolella oleville alkeis- ja jatkokurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville harrastajille! Ryhmäläiset saavat jollan seuran puolesta käyttöön harjoitusten ajaksi.

Harjoitukset ovat 6.5 alkaen alkukaudesta tiistaisin ja torstaisin yhdessä sinisen ryhmän kanssa klo 17-19 EPS:llä. Viideltä on tarkoitus olla valmiina vesille, eli paikalle kannattaa tulla viimeistään 16.40. Jos haluat ryhmän toimintaan mukaan, laita viestiä marinella.laaksonen (at) helsinki.fi

Vihreä ryhmä on kesälomalla elokuun alkuun asti.

Valmentajat: Nuutti Pyysiäinen ja Marinella Laaksonen

Opti Sininen:

Harrastelijoiden ryhmä, jossa jo hieman edistyneemmät purjehtijanalut treenaavat säännöllisesti.

Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin EPS:lla

Valmentaja: Nuutti Pyysiäinen ja Marinella Laaksonen

Opti Punainen

Optimistijollaliiton Haastaja- ja/tai Kadettisarjaan tähtäävien tai siellä jo kilpailevien alueellisen tason kilpapurjehtijoiden ryhmä.

Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin EPS:lla

Valmentaja: Julia Toroi

Opti Musta

Kansainvälisiin arvokilpailuihin ja kansalliseen Ranking- sarjaan tähtäävien purjehtijoiden ryhmä.

Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Valmentajat: Sofia Toroi ja Krista Olander

ZOOM8 jolla

EPS:n Zoom-ryhmä sopii kaikille optarista uloskasvaneille 12-18 -vuotiaille purjehtijoille, jotka haluavat harrastaa purjehdusta.

Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin

Valmentajat: Nuutti Pyysiäinen

E-jolla

E-jolla sopii 45-75 kiloisille purjehtijoille. E-jolla seuravalmennukseen voivat osallistua kaikki purjehduksen perusteet hallitsevat lajin harrastajat. Seuravalmennuksen lisäksi EPS:n harjoittelukeskus (EPS HaK) tarjoaa tarvoitteellisempaa, olympialuokkiin tähtäävää valmennusta HaK- ryhmässä.

Seuraryhmän valmentaja: Matias Autio